Paris Saint-Germain Bortedrakt 2018-19 mottok ros

For en måned siden avslørte PSG Club lagets nye vester for 2018-19 sesongen. Ser frem til klubbens nye Ligue 1-mester, det nye målet til Kylian Mbappe, Edinson Cavani, Neymar Jr og lagkamerater, Paris Saint-Germain er for tiden i klubben. Den mest strålende perioden i historien er laget midt i det nye sesongens Ligue 1-mester.

Den nye Billige PSG drakter heralds denne potensielle nye sesongen av forsvarende øyeblikk. Den lyse stein grå design er inspirert av de mange monumentene spredt over hele den franske hovedstaden, spesielt den verdensberømte Triumfbuen. Gullklubbens merke og Nike Swoosh-logoen er utsmykket på en lett steingrå, som symboliserer at klubben er i en gylden alder.

Denne PSG drakt 18/19 barn kan være synonymt med Paris Saint-Germain-seieren og minner skapt av dagens lag. Alle som har vært i Paris vil bli dypt smittet av kraften og skjønnheten til mange av monumentene her.

Billige Fotballdrakter har en utsøkt knapp-down krage med en knapp for å hylle den franske mote hovedstaden. Det sirkulære navnet på kragen avslører bynavnet «PARIS», som kommer fra den 30-sidige sirkelen på toppen av den praktfulle Triumfbuen. Skjoldet registrerer hver berømt seier i Napoleons epoke. Den vevde sorte stripen er innebygd bak den enkle designkragen. Som PSG home jersey 2018-2019, viser den stolt den gyldne liljeblomsten, som er avledet fra klubbens merke og er et symbol på PSG-klubben. Ingen tvil om, Paris Saint-Germain vesker 2018-19 vil motta ros.