Detaljert analyse av Island Hjemmedrakt VM 2018

KSI lanserte en stor lansering på Island landslagsdrakt VM 2018 tre måneder siden, og fortsatte den fantastiske prestasjonen til 2016 European Cup. I sommer blir det islandske laget første gang i historien til VM-finaletrinnet.

Akkurat som det islandske laget utførte i 2016 EM, sjokkerte verden verden uten varsel. Dette laget, som har konsolidert sin nasjonale styrke, ser ikke lenger seg som en outsider på fotballens verdensstadium, men som en kraftig energi. Som det eksplosive spaet, skaper det historie i søkelyset.

Island Hjemmedrakt VM 2018 har en enkel linje, jakten på perfekt detalj, den nære passformen til de to stoffene for å få en behagelig slitasjeopplevelse. Jerseys krage og skuldre er dekket av snø, og den hvite snøen smelter gradvis med røde og blå på ermene. Den subtile tegnsetting skaper en fascinerende effekt.

Jersey stoffet i den nye hoveddelen av VM drakter 2018 på Island er mykt, pustende og behagelig, og har et spesielt dobbeltlags mesh stoff på siden. Gjennom mesh-stoffet på siden av skjorten, kan den underliggende røde designen ses, understreker allestedsnærværende kraft og brennende lidenskap under den blå huden på en symbolsk måte. Den beholder to ikoniske elementer i jerseyen som tidligere hadde stor suksess med laget, med vekt på nasjonal identitet og stolthet. Ordene «ISLAND» på innsiden av skjortekragen og «FYRIR Í SLAND» på halsen representerer Island og baksiden av halsen. Det er også et lite islandsk flagg som er trykt under.