Belgia Hjemmedrakt VM 2018 detaljert analyse

Belgia Hjemmedrakt VM 2018 selger for tiden godt i Europa. De belgiske landslagspartnere vil ha denne Belgia landslagsdrakt VM 2018 til å starte på den kommende World Cup-reisen. Utformingen av den nye jerseyen ble inspirert av den klassiske jersey stilen til det belgiske laget på 1980-tallet og integrert i det 21. århundre avanserte håndverk og innovativ design.

Inspirert av den dristige stilen til skjorten som ble båret av det belgiske laget i European Cup i 1984, kombineres de svarte, gule og røde farger i det belgiske flagget i et karakteristisk diamantmønster på brystet i den nye jerseyen. Taktikken tolker klassikere igjen.

I tillegg er de mørkrøde adidas tri-stripene plassert på begge sider for å skissere kroppens konturer. Jerseyen har en enkel ribbet V-hals. Bak kragen, fra venstre til høyre, er tre diamantformede ikoner, svart, gul og rød, plassert side om side, ekko mønsteret på brystet.

Med VM drakter 2018 er røde shorts og sokker, er forsiden av sokkene merket med ordet «BELGIA». La oss se frem til Hazard som leder det belgiske landslaget for å skape herlighet i VM!