10% rabatt over 667 NOK, Kupongkode: FOTBALL

Personvernregler

Registrering:

Vi oppfordrer deg til å registrere deg når du handler på vår nettside, men det er ikke nødvendig. Vårt registreringsskjema krever at brukerne gir oss kontaktinformasjon (for eksempel navn, aldersgruppe, postadresse, telefonnummer på dagtid, e-postadresse og passord). Du må være 13 år eller eldre for å registrere deg. Registrering hjelper oss med å gi deg en rask og enkel kasseopplevelse. Kundekontaktinformasjonen du oppgir på registreringsskjemaet, vil bli brukt til å kontakte deg angående status for en bestilling eller å svare på dine spørsmål. I tillegg, med mindre du velger å melde fra, vil den bli brukt til å sende deg e-postoppdateringer om kommende salg, konkurranser, kampanjer og produktinformasjon. Du erkjenner og godtar at du er ansvarlig for å opprettholde konfidensialiteten til din registreringsinformasjon og passord. Hvis du vil, kan du også fylle ut en kundeprofil. Selv om det ikke er nødvendig, hjelper informasjonen hentet fra kundeprofilens spørsmål oss å lære mer om våre kunder og brukes til å forbedre kundenes shoppingopplevelse med oss.


BESTILLINGSINFORMASJON:

Kunder kan bruke et bestillingsskjema for å kjøpe produkter. Når du bestiller, samler vi inn kontaktinformasjon, for eksempel frakt og e-postadresser, og finansiell informasjon, for eksempel kontoen eller kredittkortnummer. Kontaktinformasjon fra bestillingsskjemaet brukes til å sende bestillinger og informasjon til våre kunder og for å komme i kontakt med dem når det er nødvendig. Du kan velge å betale med kredittkort.


Vår garanti:

Vi er forpliktet til å beskytte personvernet ditt. Informasjonen du oppgir til oss, blir ikke gitt eller solgt til noen utenforstående parti, med unntak av at rederiet leverer bestillingen din. Vi deler bare fraktadresse og telefonnummer med rederiet. Informasjonen vi samler inn fra deg, brukes kun til å behandle og sende bestillingen din. Din e-postadresse brukes kun til å gi deg en ordrebekreftelse og sporingsnummer. Telefonnummeret ditt brukes til å kontakte deg i tilfelle et problem med oppfyllelse eller levering av bestillingen. Hvis du har spørsmål, bekymringer eller kommentarer om vår personvernpolicy, vil vi gjerne vite at vi kan adressere dem.