10% rabatt over 667 NOK, Kupongkode: FOTBALL

Om ccbfootball.com

Vi er ledende fotball skjorte spesialister, lager over 5000 produkter fra nasjonale og klubb lag fra alle verdensdeler. Vårt mål er enkelt - å tilby det største utvalget av fotball skjorter og fotballvarer til et internasjonalt publikum til konkurransedyktige priser.


Vår nettbutikk ble dannet i august 2010 som en privat virksomhet. Takket være støtte fra våre lojale kunder har selskapet vokst gjennom årene til en av de største leverandørene av fotball skjorter i verden. Vi søker kontinuerlig ut nye produkter og kitserier for kontinuerlig å utvide vårt utvalg av varer tilgjengelig for kjøp online. Nesten hver dag legger vi til nye fotball skjorter til vår hjemmeside.


Vi tilbyr et bredt utvalg av skjorteutskriftstjenester, med navn og tall fra alle de store ligaene, inkludert Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga og mer. I tillegg til å selge skjorter med navn og tall, tilbyr vi en skjorte Utskriftstjeneste der vi kan skrive ut fotball skjorter du allerede har på.


Vi tilbyr sikker online bestilling for begge kunder i alle land i verden, og tilbyr fleksible betalingsmåter, inkludert store kredittkort.


Vårt team utvider kontinuerlig for å forbedre effektiviteten av vår ordrebehandling. Vi tar sikte på å vende om hver ordre så fort som mulig, spesielt oppmerksom på eventuelle spesielle forespørsler fra kunder eller bursdagsfrister. Selv om slike forespørsler ikke alltid kan oppfylles på grunn av omstendigheter, vil vi alltid, når det er mulig, søke å levere bestillingen din i tide for den forespurte fristen.


Vi vedtar en online kundeservice policy for å muliggjøre effektiv og rask håndtering av dine spørsmål. Dette gir våre ansatte øyeblikkelig tilgang til bestillingshistorikken og statusen din, slik at vi kan tilby deg den beste servicen på dine spørsmål. Tilbakemelding fra våre kunder brukes til kontinuerlig å omdefinere og forbedre våre online hjelpeguider, for å hjelpe deg med å presentere nøkkelinformasjon med minst mulig besvær.